Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în oameni!

EDUCAŢIA, LA UN CLICK DISTANŢĂ EDUCAŢIA, LA UN CLICK DISTANŢĂ

Acceseaza oportunităţi de formare continuă, prin intermediul unui program de formare multi-regional, inovativ, bazat pe domenii prioritare ale
ministerului şi resurse TIC.

Afişare conţinut web Afişare conţinut web

 

Afişare conţinut web Afişare conţinut web

Prin proiectul nostru ne propunem ca preocuparea pentru o educație modernă și continuă să devină o regulă și nu o excepție. Am pornit la drum cu speranța că ni se vor alătura numeroși participanți dornici sa-ți dezvolte competențele didactice.

 

 

 

Afişare conţinut web Afişare conţinut web

Ȋnscrierea ȋn programul CLICK se face on-line, prin completarea unui formular de ȋnscriere, disponibil pe portalul proiectului, la secțiunea Formular ȋnscriere. Ȋnscrierea on-line se desfașoară ȋn sesiune continuă până in                              luna septembrie 2012, inclusiv. 

 

 

Afişare conţinut web Afişare conţinut web

Suntem o echipă energică şi dornică să sprijine dezvoltarea competenţelor cadrelor didactice și să imbunătățească accesul și participarea acestora la formarea continuă.

 

 

EVENIMENTE EVENIMENTE

In cadrul unei conferinte de presa a ISJ Iasi, reprezentantii institutiei au prezentat bilantul activitatilor de perfectionare a peste 4.000 de cadre didactice integrate in proiectul "La un click de educatia moderna si eficienta".

Afişare conţinut web Afişare conţinut web

  

La un click distanță de educația modernă și eficientă

Inspectoratul Şcolar Județean (ISJ) Iași a demarat proiectul “La un click distanța de educația moderna și eficiența” Acesta urmarește dezvoltarea competențelor personalului didactic in scopul abilitării curriculare durabile a profesorilor cu ajutorul resurselor TIC.

 

 

Afişare conţinut web Afişare conţinut web

  

10 milioane de euro fonduri europene nerambursabile pentru formarea cadrelor didactice

Ȋnvățămant la nivel european. Cel puțin spre acest lucru țind reprezentanții Inspectoratului Şcolar Județean Iași. Instituția a accesat peste 10 milioane de euro fonduri europene nerambursabile pentru programe de formare a cadrelor didactice din județ.

 

 

Afişare conţinut web Afişare conţinut web

  

Proiecte de milioane de lei la Inspectoratul Şcolar

Inspectoratul Şcolar Județean (ISJ) Iași continuă proiectele de modernizare a sistemului de invățământ preuniversitar din regiunea Moldovei. Săptămâna aceasta, reprezentanții Inspectoratului Şcolar Județean Iași au prezentat bilantul activităților de perfecționare ...

 

 

CHESTIONAR ON-LINE PENTRU EVALUARE PORTAL CHESTIONAR ON-LINE PENTRU EVALUARE PORTAL

In calitate de beneficiar direct al programului de formare desfășurat prin implementarea de către Inspectoratul Şcolar al Județului Iaşi a Proiectului “La un click de educația modernă și eficiență” ID 62150, finanțat prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, vă rugăm să vă exprimați părerea privind relevanța, accesibilitatea si utilitatea portalului proiectului la căre participați.

 

CONTACT CONTACT

Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi

Adresa: Strada Nicolae Bălcescu, nr. 26, Iaşi, România

Telefon/Fax: +40232-268014
                       +40232-267705

E-mail: office@isjiasi.ro
Web: www.isjiasi.ro

Afişare conţinut web Afişare conţinut web

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.