Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investeşte în oameni!

 

La un click

  de educaţia modernă

                    şi eficientă

 

DESPRE PROIECT DESPRE PROIECT

Despre proiect

Axa prioritară 1 „Educaţia si formarea profesională în sprijinul creşterii economice şi dezvoltării societaţii bazate pe cunoaştere “.              ...

 

 

FORUM FORUM

Titlu
RE: Fir de discutie - test2 - Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adip
RE: Fir de discutie - test4 - Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adip
Fir de discutie - test4 - Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipisc

 

 

Ştiri Ştiri

« Înapoi

La un click distanta de educatia moderna si eficienta - proiect european pentru profesorii ieseni

Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Iasi a demarat proiectul „La un click distanta de educatia moderna si eficienta“. Acesta urmareste dezvoltarea competentelor personalului didactic in scopul abilitarii curriculare durabile a profesorilor cu ajutorul resurselor TIC. Proiectul se adreseaza profesorilor de toate disciplinele, debutanti, cu definitivat, gradul II sau I, din mediul rural sau urban.

Pana la data de 19 aprilie, 20 de grupe (14 in regiunea NE si 6 in Sud) au incheiat deja cursurile de formare (490 de cursanti).

490 de cadre didactice au incheiat cele doua programe de formare, au trecut si de etapa de evaluare, prin urmare colegii nostri au si certificate. Alte 570 de cadre didactice sunt aproape de finalizarea celui de-al doilea program de formare, urmand ca in saptamanele care vor veni sa aiba loc evaluarea. Dupa aceasta vor urma alte serii, pana la 10 in total, astfel incat pana la final sa avem un numar de 4050 de cadre didactice formate“, a declarat Inspectorul General, Liliana Romaniuc(text publicat de Cronica de Iasi, www.cronicadeiasi.ro)

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.